MARINA YACHTING CENTER

Dokter Eduard Moreauxlaan 3
B-08400 OOSTENDE, Belgique
51.243 2.94406

Tél : +32 (0)59 32 00 28
Fax : +32 (0)59 32 55 33

http://www.marinaoostende.be/ info@marinayachtingcenter.be

>MARINA YACHTING CENTER

MARINA YACHTING CENTER is een begrip in de watersport in Belgie. Opgericht in 1972, heeft Marina Yachting Center in de loop der jaren de verschillende stadia doorlopen in de watersportevolutie, importeur van achtereenvolgens Ten Cate zeilplanken, Dufour Yachts, Hobie Cat catamarans, om zich tenslotte sedert 1987 aan de top van het watersportgebeuren te profileren als huidig importeur van de JEANNEAU zeil- en motorboten.

MARINA YACHTING CENTER is gelegen te Oostende, langs de Koninklijke Baan, naast de Spuikom en beschikt over een ruime infrastructuur waar permanent nieuwe en tweedehandsboten zijn tentoongesteld.

In onze winkelruimte vindt U een ruime keuze aan gespecialiseerde technische zeilkledij, vertegenwoordigd door de grote merken zoals Helly Hansen, Henry Lloyd en Musto.

Eveneens een afdeling Electronica met de laatste nieuwe technologische snufjes van Raymarine en Simrad.
Accessoires en scheepsbeslag van Lankhorst, Belship en Plastimo.
Verven en onderhoudsprodukten van International en Nautix.

Naast het JEANNEAU gamma is er een groot aanbod aan opblaasboten en semi-rigids van Zodiac, Avon en Yam, met de daarbijhorende buitenboordmotoren van Yamaha en Johnson-Evinrude.

Ook voor allerhande herstellingen en montages, alsook reparatie van buiten- en binnenboordmotoren staat ons gespecialiseerd atelier ter Uwe beschikking.

Wij bieden bovendien een overdekte winterberging in een hall van 1.000m².

Met sportieve groeten,
de Marina yachting Crew

Les annonces de ce broker :

Voiliers (6) Bateaux à moteur (6)